За клиниката

10299446_870039989676178_2135482306_n

Ние имаме много добри стоматолози, опитни хирурзи, пародонтолози, терапевти, хигиенисти, техници, зъботехници, усилията на които позволяват да избавят пациентите от редица сложни стоматологични заболявания. Всеки един от нашите специалисти е професионалист в своята област, което означава, че лечението ще се извършва на най-високо ниво по европейските стандарти.
Нашата стоматологична клиника е отлична многопрофилна клиника предлагаща на пациентите широк спектър от стоматологични процедури, насочени към постигане на по-здрава, красива и белоснежна усмивка.

Дентална клиника Тара е оборудвана с модерно диагностично и лечебно оборудване клас А от Италия и Германия, което ни позволява да извършваме лечение на зъбния апарат, постигайки най-високи резултати за качество, без появяването на странични ефекти. Също така, ние прилагаме модерни техники за анестезия, което прави лечението безболезнено, приятно както за възрастни, така и за деца.

Към настоящия момент нашата стоматологична дентална клиника разполага с два работни кабинета с дигитален рентген, стелиризатор и инсрументариум, чакалня, офис, санитарен възел, стая за персонала и най-вече високо квалифицирани стоматолози в редица специалности.

 

Ние говорим българиски.

We speak English.

Wir sprechen Deutsch.

Nous parlons français.

Мы говорим по-русски.

Biz Türkçe konuşuyoruz

Biz Azərbaycan dilini